Författare

2018

Var året då berättelsen "Livet blir inte alltid som man tänkt sig          ...utan bättre! kom till mig.


Det var tredje året jag begav mig ut till vår sommarstuga i skogen i Blekinge. Inga grannar, bara skogar och sjöar. 


Tre år innan hade jag blivt inspirerad av en buddistisk bok att två veckor om året vara för sig själv och meditera. Stänga av mobilen, inte koppla upp sig på internet eller prata med någon.


Så även det här året köpte jag mat för två veckor. Varje dag mediterade jag sex timmar, varvat med yoga, seva och bachti yoga.


De sista dagarna gick mina tankar hela tiden tillbaka till den här historien. Jag skrattade högt till dråpligheterna. Historien blev längre och längre. Det blev svårare och svårare att meditera. 


Vid en tidpunkt insåg jag att historien faktiskt var så bra att den skulle skrivas ned. 


2019 blev året då jag skrev boken och kom ut gjorde den 2020.


Den här boken är en skön feel-good roman. Man blir inspirerad att leva livet fullt ut. Förutom att du kommer ha ett leende på läpparna får du följa med in i tantrans och yogans värld. 

Det här är en skön feelgood-roman i form av en dråplig fiktiv berättelse med sanningar från livet inbakade i historien. En perfekt bok för dig som känner att du fastnat i gamla hjulspår och behöver få in en frisk fläkt.

Du får följa hur Jessica Anderssons och George Firestones liv flätas samman på det mest makalösa sätt.

Hur förhåller de sig till det ingen annan kan tro på. Vilka får reda på sanningen och vilka får det inte?

Det blir en resa som ger oss inblick i tantrans och yogans dimensioner samt vad som faktiskt är möjligt här i livet när vi har ett öppet sinne.