KRAFTKÄLLAN

KRAFTKÄLLAN

PORTEN OCH GENVÄGEN TILL ÖKAD LIVSGLÄDJE


UPPTÄCK DIN INRE KRAFT OCH KÄLLA

MED FRIDA PERSSON 


KRAFTKÄLLAN är för dig som vill utforska nästa nivå av livskvalitet. Du som fastnat i samma hjulspår och behöver nya perspektiv för att ta dig vidare. Du som vill bli utmanad att vidga dina vyer för att utvecklas som människa och upptäcka nya sätt att leva. Du som vill upptäcka konsten att bygga ett liv som är både hållbart och glädjerikt. 


Oavsett var du befinner dig just nu, varifrån du kommer eller vart du är på väg är det värdefullt att ha en grupp

som stöttar och fyller på med energi när du behöver det. 


Efter att ha varit med i KRAFTKÄLLAN så har du skapat nya positiva vanor. Du vet hur bra det känns när du följer hjärtat.

Glädjen som kommer när man hittar källan inom sig själv går inte att sätta ord på.

Det ändrar livet till det bättre för evigt.

"När jag tänker på kraftkällan känner jag en enorm tacksamhet. Det är en sådan gåva att få vara med i ett sammanhang, i ett systerskap, där alla vill varandra väl.


Det är en plats där jag kan tanka visdom, självkärlek och utforska kontakten med mig själv och andra.

Magin i krafttempel ligger just i processen att bli sedd och lyssnad på av andra, men också att få lyssna helhjärtat på en annan människas erfarenheter och tankar.


Den ständiga medvetenheten om vad som händer just nu, att alltid komma tillbaka till det som händer i mig just nu, är riktigt läkande och transformerande. Varje gång jag kommer till krafttempel går jag därifrån öppnare, gladare och visare."

Josefina Andersson

Frida’s temple (Kraftkällan) is a safe nurturing space for everyone who wants to explore real connection, to others and to one self. I feel it assisted me in my healing journey and the revelation of my authentic self.


Through carefully planned meetings Frida guides us to the place of love, gratitude and acceptance, of what is and who we are beneath it all. It is beautiful and emotional to see and feel that I am enough, just as I am, and simultaneously to allow the same loving space for other Temple ladies to be enough, just as they are. I recommend Women’s Temple to anyone on a quest to ‘home’.


Dubravka Berar

"Frida inspires by expressing herself authentically, freely and diverse with ease and joy which lights up the room and change the atmosphere around her.


She leads by example and her search for truth is inviting me to the same. Her joy is contagious and makes it easier to take leaps of faith."

Frauke Ratzke


MER OM KRAFTKÄLLAN
KRAFTKÄLLAN är en unik mötespunkt för kvinnor som längtar efter att vara sig själva fullt ut.  


I KRAFTKÄLLAN är hela vårt väsen välkommet och du är inbjuden att inte ändra eller fixa till dig.


I KRAFTKÄLLAN träffas vi för att omprogrammera våra mönster så att vi kan börja ta hälsosamma beslut som berikar och gynnar oss.


KRAFTKÄLLAN är en aktiv workshop där vi lär oss att umgås från närvaro.


I KRAFTKÄLLAN umgås vi på nya premisser som fyller oss samtidigt som det är vår övningsarena.


KRAFTKÄLLAN är en aktiv form av mindfulness.


Om du anmäler dig till mitt nyhetsbrev får du 1000kr rabatt!


 

Det är en stor gåva till sig själv att kunna vara sig själv oavsett vad som pågår på insidan och bli sedd och hållen i det.


Glädjen som kommer när man hittar källan inom sig själv går inte att sätta ord på. Det ändrar livet till det bättre för evigt.


Genom att vi plockar bort det gamla vanliga sättet att umgås på programmeras hjärnan på en gång med nya sätt att lyssna, kommunicera och vara.

 

Forskning visar att människor som mediterar eller övar mindfulness känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera.


Det kraftfulla som händer i meditation och mindfulness är att varje gång man kommer på sig själv och hämtar hem sig till uppgiften omprogrammerar man sina vanor och skapar nya.


 KRAFTKÄLLAN fungerar på samma sätt.


Att själen blir alldeles salig under tiden är bara en bonus!


Genom att delta i KRAFTKÄLLAN kommer du att stå bättre rustad inför att hantera både arbetslivets och vardagens utmaningar.
When I participate in Women's Temple (Kraftkällan), I am called into presence and find a deeper relationship with myself, with no pretences - just allowing what is alive; allowing me to be "as is" in the moment. 


Frida guides Women's Temple with kindness and clarity, holding space for everything that arises, inviting participants to share authentically what is alive within whether that is feeling good or feeling bad. Everything is welcome. I always leave Women's Temple feeling better and more inwardly connected than when I arrived. It is precious.


Joan Annika Vellsted

Kraftkällan våren 2022

Du är välkommen att höra i från mig i mitt nyhetsbrev. Förutom anekdoter från mitt liv och inspiration så får du alltid bästa pris på kurser, coaching och program!

Gruppträffar på zoom


I grupp har vi fler systrar att spegla oss i. Vad händer i oss när vi möter olika personer?


Tillsammans skapar vi ett tryggt rum där vi tillåter oss själva att få synas till 100%. De flesta av oss längtar efter att bli sedda och älskade men när kärleken kommer vågar vi inte visa oss. 


I kraftkällan lär vi oss att våga stanna kvar med det som är levande i oss, vilket också gör att vi vågar visa oss i kärlek.


Tisdagar - 10 ggr kl 19-21 med start den 25 jan. Följande datum: 8 feb, 15 feb, 8 mar, 22 mar, 5 apr, 19apr, 3 maj, 17 maj och 31 maj.

4599kr

Sunday Women's temple -  In english 5ggr  kl 19-21. 23 jan, 30jan, 6 feb, 13 feb and       20 feb. 2300kr
Kraftkällan privat - över zoom


Det tog mig lång tid att inse värdet av att göra någonting över tid. Trots att varenda guru och lärare säger det, om och om igen. 


Utan att vi tog ett beslut började jag träffa Frauke i kraftkällan en gång i veckan. En månad blev till ett år som blev till flera. Vi träffas fortfarande en gång i veckan. Redan efter några månader började jag se hur kraftkällan spillde över i vardagliga livet. 


Inte bara att jag blev mer ärlig och sann mot mig själv utan även mot andra. Mina ja och nej blev mycket mer tydliga och det har blivit mycket lättare att prioritera mig själv.


Tillsammans har vi växt in i avslappning och våra själar. När man möts två personer en timme i veckan under lång tid händer det saker som ligger bortanför sinnet. 


Nu bjuder jag in dig att testa!


Ordinarie pris för 10 gånger är 12590kr

Nu erbjuder jag 10 privata sessioner för 8900kr

Få 3690kr i rabatt och boka nu!

Det gör du enklast genom att skicka ett meddelande här. (Det här erbjudandet kommer inte finnas för evigt)

Du som deltar aktivt i KRAFTKÄLLAN kommer att: 


Prioritera dig själv och dina behov oftare utan att få dåligt samvete


Bli mer motståndskraftig mot stress och utmaningar  


Få stärkt självkänsla och minskat behov av att prestera för att duga 


Agera mindre på autopilot och göra fler medvetna val


Stärka din förmåga att tänka kreativt och strategiskt


Bli bättre på att fatta beslut och att stå för dem FÖR VEM?

Du är kvinna, kanske är du egenföretagare och vill hitta kraften i dig eller helt enkelt bara någon som vill utveckla dig själv och stärka din förmåga att vara med allt som livet erbjuder.


Oavsett vad din bakgrund är eller vad anledningen är till att du vill förändra livet så är du hjärtligt välkommen att vara med.Vem är Frida Persson?


Jag som leder KRAFTKÄLLAN heter Frida Persson och jag har 10 års erfarenhet av personlig utveckling, inveckling och avveckling.


Mina första kvinnocirklar höll jag 2011 i Stockholm. Glädjen i att göra skillnad för andra är bränslet både för mig och min verksamhet. Jag fullkomligt älskar att vistas i kraftkällan och vill inget annat än att leva livet i närvaro.


Med mig i bagaget har jag en lärarutbildning och massor med kurser. Allt från nonviolent communication, yoga, self-inquiery, vipasana, transmission training, reiki, tantra och massor med kvinnocirklar.

 

Mer om min förändringsresa hittar ni på instagram, PassioneramedFrida i serien ”från lärare till hippie till egen företagare – familjens svarta får”.

 

Min förändringsresa har gjort att jag hittat hem till kraftkällan och det porlande skrattet inom mig vilket ger helt nya förutsättningar för livet.