Om

OM OSS

Certifieringar


Awaken women fascilitator training, Korfu 2014

Utbildning


Lärarutbildning, grundskolans högre åldrar, Uppsala Universitet

Ett resande utan direkta planer förutom att lyssna till hjärtat. I början kunde jag inte ens höra det eftesom mitt sinne pratade så högt. Jag hade inte någon lust att göra någonting.

Det var allt annat än lätt.

Så sakta sakta började jag höra mitt hjärta. En bok inspireade mig till meditation i skogen. Från början hade jag svårt att bara sitta still. En timme var en omöjlighet. Den där första turen i skogen ledde till en stå up show som jag sedan spelade på Big Ben i Stockholm.

Året efter kunde jag äntligen sitta ned i en timme utan problem. Då fick jag kontakt med kärleken på insidan. En tunn kontakt som gav längtan till att göra Vipasana, ett 10 dagars meditationsretreat i tystnad.


Där lärde jag mig att vända blicken innåt på riktigt och innan jag visste ordet av hade jag funnit kärleken inom mig själv.


Därefter började livet utveckla sig på helt nya sätt.

Mina relationer förändrades, jag skrev en novell, jag kände glädje utan orsak, jag blev självsäker och jag blommade ut.

Frida Persson


Jag som leder Paradigma heter Frida Persson och jag har mer än 10 års erfarenhet av personlig utveckling, inveckling och avveckling.


Mina första kvinnocirklar höll jag 2011 i Stockholm. Glädjen i att göra skillnad för andra är bränslet både för mig och min verksamhet. Jag fullkomligt älskar att vistas i kontakt och vill inget annat än att leva livet i närvaro.


Med mig i bagaget har jag en lärarutbildning och massor med kurser. Allt från nonviolent communication, yoga, self-inquiery, vipasana, transmission training, reiki, tantra och massor med kvinnocirklar.


Min förändringsresa har gjort att jag hittat hem och till det porlande skrattet inom mig vilket ger helt nya förutsättningar för livet. Min resa började för lite över 10 år sedan. Då levde jag ett liv styrt från sinnet och gjorde mitt bästa för att vara en i gänget.


Det funkade inte.

Jag bestämde mig för att sluta mitt heltids jobb som lärare och börja resa, och det var då jag började växa som människa på riktigt."We think in secret and it comes to pass. Environment is but our looking glass"  - James Allen

Vår vision


En värld full med kvinnor fyllda till brädden, som följer sina drömmar

och håller varandra om ryggen.


Strategi

Kommer

snart!

Kommer

snart!

Kommer

snart!

Kommer

snart!

Kommer

snart!

Kommer

snart!